No.1 new foodblog by FoodChef.com

Verse ravioli met salie en walnoot

Opdieningen: 2 Totale tijd: 20 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner
Voor als de verse pasta van de Albert Heijn weer in de bonus is.
pinit Bekijk galerij 1 foto

Verse ravioli met salie en walnoot

Moeilijkheidsgraad: Beginner Voorbereidingstijd 5 minuten Kooktijd 15 minuten Totale tijd 20 minuten
Opdieningen: 2 Geschatte kosten: $ 3,50

Beschrijving

VoedingsstofHoeveelheid per portie
Calorieën750-800 kcal
Eiwitten20-25 gram
Vetten50-55 gram
Koolhydraten50-60 gram
Vezels3-5 gram

Ben je klaar voor een verrukkelijk pastagerecht dat binnen no-time op tafel staat? Dit recept voor ravioli met Parmezaanse kaas, walnoten en salie is zowel simpel als smaakvol. Het heeft alles wat je zoekt in een doordeweeks comfort food: een fluweelzachte roombotersaus, knapperige walnoten en de heerlijke smaak van verse salie. Dit gerecht is een ware verwennerij die je vrienden en familie gegarandeerd zullen waarderen. Dus, trek je schort aan en laten we beginnen met koken!

Ingrediënten

Instructies

  1. Stap 1: water koken

    Zet een ruime pan met water op het vuur en genoeg zout. Niet dat "zo zout als zeewater" gezeik maar gewoon een redelijke hoeveelheid.

  1. Stap 2: saus maken

    Het is eigenlijk niet echt een saus, maar goed. Zet een koekenpan op middelhoog vuur en smelt een grote klont boter zodat de hele pan is bedekt. Pluk de blaadjes van de bos salie en gooi deze rechtstreeks in de pan. Verkruimel de stukken walnoot met je handen of chop ze in brokjes (niet te klein). Rasp ondertussen de Parmezaan fijn maar laat het nog even liggen op je snijplank.

  1. Stap 3: pasta koken

    Gooi de ravioli in het kokende water en kook volgens instructie op de verpakking (meestal 6 minuten).

  1. Stap 4: samenbrengen

    Als de pasta bijna klaar is voeg dan 4 teentjes fijn gesneden knoflook toe aan de pan en bak kort mee. Gebruik een grote spatel of lepel om de ravioli uit het kokende water in de koekenpan te scheppen. Probeer ook wat pastawater mee te krijgen in de koekenpan, dit helpt de saus binden. Voeg vervolgens een handjevol geraspte kaas en zwarte peper toe en roer de pan goed door.

  1. Stap 5: opdienen

    Verdeel de koekenpan over 2 borden en top af met meer geraspte kaas en wat extra zwarte peper.

Keywords: ravioli, boter, kaas, parmezaan, walnoot, salie, olijfolie
Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *