Include in Print View:
Titel
Recept inhoud
Info
Beschrijving
Afbeeldingen
Ingrediënten
Instructies
Voeding
Opmerkingen
Sociaal delen
Bio van auteur
Bedank tekst
Afdrukken
Increase Text
Decrease Text
Sliptong in boter met radijssalade
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
20 minuten
Totale tijd
30 minuten
Kookmethode:
Gemiddeld
Keuken:
Belgisch
Gangen:
Diner
Moeilijkheidsgraad:
Gemiddeld
Opdieningen:
2
Geschatte kosten:
$ 5
Calorieën:
440 kcal
Ingrediënten
2
filets
sliptong
100
gram
roomboter
1
bosje
peterselie
1
zak
rucola
5
stuks
radijs
1
stuk
citroen
3
teentjes
knoflook
Keywords:
sliptong,tong,botersaus,boter,peterselie,citroen,radijs,rucola,dressing,radijssalade
Max